Nieuwe zorgverzekering afsluiten

Het loont de moeite om ook dit jaar weer te kijken of u met uw huidige zorgverzekering wel het beste uit bent. Wist u dat de verschillen in zorgpremie kunnen oplopen tot honderden euro’s per jaar? Zo biedt goedkoopste zorgverzekering voor het komende jaar met een premie van slechts euro 92,25 per maand. Daarbij is uitgangspunt een standaard eigen risico van maximaal euro 350,00. Ter vergelijking, grote verzekeraars zoals Zilveren Kruis en Unive rekenen premies van rond de euro 110,00. Dat scheelt dus inderdaad euro 240,00 per jaar.

Overigens kunt u nog goedkoper uit zijn als u een hoger eigen risico accepteert. Verzekeraar Anderzorg hanteert dan zelfs een premie van euro 72,25 per maand.

Op tijd overstappen

Wilt u een nieuwe zorgverzekering? Stap op tijd over. U heeft tot 31 december a.s. om uw huidige zorgverzekering op te zeggen. En u kunt tot 31 januari a.s. een nieuwe zorgverzekering afsluiten. Lees meer op tips voor overstappen van zorgverzekering.

Voor 2014 kun je alvast rondkijken wat de nieuwe voorwaarden en kosten zijn van een zorgverzekering in 2014.

Relevant:

Commentaar

Met het vergelijken van zorgverzekeringen kun je veel geld besparen. Kijk ook eens op BespaarWijzer voor een actueel wijzigingsoverzicht voor de zorgverzekering!
https://www.bespaarwijzer.nl/zorgverzekering

Leave a comment

(required)

(required)