Disclaimer

Hieronder treft u de algemene disclaimer en gebruiksvoorwaarden van deze website aan.

Contact

Vragen of opmerkingen? Mail ons via info @ carob . nl .

Disclaimer

Alle rechten zijn voorbehouden. De inhoud van de website is van niet-deskundige en geheel vrijblijvende aard. Het gebruik van de website, inclusief het opvolgen van enig advies dat is gegeven op de website, is geheel voor eigen risico.

Voor de getoonde financieel producten, diensten of adviezen geldt dat de uitgever van de website hier niet verantwoordelijk voor kan worden gesteld. De uitgever van de website is geen financieel dienstverlener, aanbieder en/of bemiddelaar van financiele producten. Deze aansprakelijkheid berust uitsluitend bij de adverterende financiele dienstverlener.

Copyright

De op deze website opgenomen informatie is afkomstig van diverse bronnen. Van alle opgenomen informatie wordt in voorkomende gevallen verwezen naar de betreffende bron. Deze website is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de opgenomen informatie, de verantwoordelijkheid hiervan ligt bij de vermelde bron.

Weergave van deze informatie vindt plaats met het doel om een compleet en objectief overzicht van actueel nieuws te tonen en vindt ondermeer plaats in het kader van de vrijheid van nieuwsgaring. De website beoogt geen inbreuk te maken op rechten van derden, zoals het auteursrecht en/of intellectuele eigendomsrechten. Indien u van mening bent dat dit niet het geval is, wilt u dan terstond contact opnemen met ons?

Privacy

Op de website wordt mogelijk gebruik gemaakt van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie zoals cookies (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Lees meer over het privacybeleid en bepalingen omtrent cookies die van toepassing zijn op deze website.

Relevant:

15 thoughts on “Disclaimer”

 1. diana ter braak

  via internet worden dieetpillen AVI LEAN aangeboden.
  Getest door consumentennieuws.
  Kan er op jullie site niets van terugvinden.
  Is dit weer een geval van oplichting?

  “consumentennieuws.net/Tips-voor-je-dieet/Avilean/?t202id=2479&c2=H6&t202kw=1”

  Ik hoor graag van jullie!
  Dank en groet
  diana ter braak

 2. Dit zegt ons helemaal niets! Inderdaad een geval van onvolledige informatie of wellicht misleiding.
  Redactie consumentennieuws.com

 3. Hanneke van den Heuvel

  Wilde zojuist dezelfde vraag stallen over dieetpillen. Gelukkig deze site opgezocht en gezien dat het weer een staaltje van misleiding is.
  Fijn dat jullier bestaan !
  Hanneke van den Heuvel

 4. Dit is oplichterij.
  Je krijgt een “gratis”proefflesje. Maar je moet vervolgens wel iedere maand 60 euro betalen als je het proefflesje niet terugstuurt.
  Dan krijg je gewoon iedere maand een nieuwe flacon thuis gestuurd. Zie de site van KASSA.
  Ik was helaas ook te laat en ben erin gestonken.
  Heb mijn creditcard firma gebeld en melding gemaakt van betwiste afschrijvingen. Hopelijk ben ik nu van ze af.
  Meneer van ABN zei meteen dat ik al de zoveelste was die hij hiervoor aan de telefoon heeft gehad.

 5. Ik snap nu hoe het pilltje werkt, als je heb besteld heb je dus zoveel stres en vergaat je eetlust !en de maand daarna heb je bijna domweg geen geld meer om je boodschappen te doen. Ja dan vliegen de kilo,s eraf! Mooi veriennen die bedrijfen!!

 6. Helaas ben ik er ook ingestonken. Ik heb het nummer gebeld dat vermeld staat op de brief die meegestuurd wordt. Dit is alleen een telefoonnummer, met aan de andere kant niet een deskundige van de firma zelf, maar een “ingehuurd” iemand die verder nergens van af weet. Hij raadde mij aan het terug te sturen. Op het postkantoor kost het versturen € 8,50 per pakket! Ik heb het info-m=nummer weer gebeld en gemeld dat ik er een klacht van zal maken. George (de man aan de andere kant) vertelde dat er al meer klachten waren binnengekomen en dat hij alleen maar de klachten per e-mail kon doorgeven aan de betreffende firma!!!

 7. Door de naam consumenten nieuws lijkt het betrouwbaar, maar dit is alles behalve betrouwbaar. Je zit ongewild vast aan een abonnement dat maandelijks 60-70 euro afschrijft.
  Advies stuur het bestelde proefpakket zo snel mogelijk terug en bel met je creditcard maatschappij wat te doen.

 8. Ben blij te lezen dat ik niet de enige ben! Wat een afschuwelijke , misleidende manier van doen. Goed dat ik thuis het formulier nog een keer doorlas! Gelijk gebeld met het tel.nr. en inderdaad dan krijg je een of ander call-center. Die heeft dus het advies gegeven om de (lege) verpakking terug te sturen, en dat heb ik gedaan alleen niet voor 8,50 maar voor 13 euro omdat ik zeker wilde weten dat het pakketje ook aan kwam en ik dus nu een bewijs heb.
  Heb wel direct van de klantenservice een bericht ontvangen dat ik de rommel heb teruggestuurd….
  By the way, heeft iemand eigenlijk resultaat van die pillen of kan ik ze zo in de prullenbak kieperen?

 9. Mijn moeder heeft dit ook besteld, via een link op facebook, maar betaald via Ideal, zit ze dan ook aan een “abonnement” vast, en kan ze het gewoon terugsturen?
  Zij heeft namelijk geen proefpakketje van 2,95 Euro maar gewoon 49,95 Euro per flacon betaald 🙁

 10. heb helaas ook een potje besteld
  en betaald met ideal 49,95 zou ik ook aan vast zitten
  en zouden de pillen ook werken
  wacht er al een week op zou ik ze wel krijgen

 11. OOk ik weet dat het oplichting is !!! kost allleen heel veel geld om alles weer op orde te krijgen en je van dat soort abbonement af te zijn een grote zwijnery!!!let op en vertel het verder alleen je portemone word er dunner van !!gr en sterkte aan een ieder die hier ook de dupe van is !!

 12. heb helaas ook via facebook 2 flacons besteld ( de combi ). Betaald via ideal. Zit ik er nu aan vast. Mies en Karin, hebben jullie al reactie gehad???
  Moeten we nu de rekening blokkeren?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version