Beste zorgverzekering 2012 van OHRA en Delta Lloyd

OHRA en Delta Lloyd bieden de meest voordelige zorgverzekeringen volgens Independer.nl. Uit andere lijstjes blijkt juist dat deze verzekeraars niet perse de goedkoopste zijn. Dit blijkt ook uit het overzicht van Geld.nl (een beetje een onduidelijke website, maar ze laten wel prima alle premies op een rij zien), als we alleen kijken naar de basiszorgverzekering.

1. ZEKUR (Univé) euro 92,50 per maand
2. AnderZorg euro 96,25 per maand
3. FBTO euro 96,75 per maand
4. VGZ euro 97,42 per maand
5. CZ Direct euro 99,00 per maand
6. De Friesland Zorgverzekeraar euro 99,42 per maand
7. OHRA euro 99,49 per maand
8. AGIS euro 99,67 per maand
9. Delta Lloyd euro 99,95 per maand
10. IZZ Zorgverzekeraar euro 100,44 per maand

Bij de meeste vergelijkingssites is het moeilijk om een beeld te krijgen van prijs EN kwaliteit. Je kan wel de goedkoopste zorgverzekeraar kiezen, maar biedt die ook een gelijk product en service als de zorgverzekeraar die een paar tientjes duurder is? Kwaliteit is redelijk relevant, want sommige verzekeraars doen echt alles om u de beste zorg (de juiste specialist en dergelijke) te leveren. En je kan niet verwachten dat het kwaliteitsniveau overal hetzelfde is. U kunt op diverse websites uw zorgverzekering vergelijken.

Relevant:

2 thoughts on “Beste zorgverzekering 2012 van OHRA en Delta Lloyd”

  1. Beste Hans,
    Bedankt voor je opmerking. Je hebt een punt. Het blijft in elk geval moeilijk om een goede complete vergelijking van zorgverzekeringen te maken. Lees op Zorgverzekering 2012 tips om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.